Menang Lebih Banyak Peraduan Dengan 5 Langkah Mudah Ini

kontes

Adakah anda seorang yang suka memasuki pertandingan? Adakah anda berharap anda boleh menang lebih kerap?

Saya suka memasuki peraduan dan saya mendapati banyak penyertaan yang tidak memenuhi syarat kerana pelbagai alasan mega888.

Oleh kerana saya rasa anda pasti ingin menang sekiranya anda mengambil bahagian, berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda tidak dibatalkan kelayakan:

1. Baca arahan dan mega888. Sekiranya memerlukan 2 minit untuk membacanya tetapi sekarang anda memasukkannya dengan betul, anda mungkin akan menang. Sekiranya anda membaca ayat pertama peraturan, jangan memasukkan dengan betul dan hilang kelayakan, anda hanya melabur 30 saat, tetapi anda tidak berpeluang menang.

2. Pastikan anda telah menyediakan cara untuk menghubungi anda. Saya tahu anda ingin melindungi alamat e-mel anda, tetapi jika anda tidak memberitahu saya cara menghubungi anda, anda tidak boleh menang. Sekiranya anda bimbang bahawa alamat e-mel anda akan disalahgunakan, pertimbangkan untuk membuat alamat e-mel hanya untuk memasuki peraduan.

3. Jangan katakan ya untuk perkara yang sebenarnya tidak anda mahukan. Contohnya, jika borang peraduan bertuliskan “Adakah anda mahukan lebih banyak maklumat?” jangan katakan ya jika anda tidak mahukan maklumat itu. Saya baru sahaja membaca set peraturan semalam yang mengatakan “jika anda mengatakan ya, ia akan membantu anda menang, tetapi kemudian anda tidak menjawab panggilan telefon atau e-mel saya, saya akan membatalkan anda.” Sekali lagi, mengapa meluangkan masa untuk log masuk jika anda akan melakukan perkara yang membuat anda dibatalkan kelayakan?

4. Kembali kepada peraturan. Sekiranya peraturan mengatakan “satu entri per rumah tangga”, jangan serahkan 3 penyertaan dengan selisih enam saat yang semuanya berasal dari rumah tangga itu. Ketika saya melihat 3 penyertaan masuk di [email protected] diikuti oleh [email protected] diikuti oleh [email protected] saya membatalkan semua 3. Walaupun anda fikir anda telah meningkatkan peluang anda untuk menang, sebenarnya ketiga-tiga mereka dibatalkan .

5. Maaf kawan-kawan, saya tidak dapat mengatakan cukup mengenai peraturan. Saya mengambil bahagian dalam banyak peraduan di blog. Peraturan tersebut mengatakan “Anda menyiarkan komen yang paling relevan, komen yang mengatakan ‘masukkan saya’ akan didiskualifikasi” tetapi apabila saya mengimbas entri, saya akan melihat 50% daripadanya mengatakan “hadiah menarik” atau “masukkan saya”. Bagi saya, saya tahu peluang saya untuk menang baru sahaja meningkat kerana banyak penyertaan akan dibatalkan.

Dengan mengikuti peraturan dan arahan serta menyediakan cara untuk menghubungi anda, anda akan meningkatkan peluang anda untuk memenangi pertandingan rawak.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.